CNC stroji

Izdelujemo naslednje CNC stroje:

  • rezkalne stroje,
  • stružnice,
  • stroje za razrez materiala (plazma, laser),
  • naprave za predelavo polizdelkov,
  • naprave za montažo izdelkov.

Poleg izdelave novih CNC strojev nudimo predelavo univerzalnih stružnic in univerzalnih rezkalnih strojev v CNC stroje. Specializirani smo za izdelavo strogo namenskih CNC strojev, prilagojenih potrebam izdelka in proizvodnje stranke.

 

 

CNC plazemski rezilnik

Serijsko izdelujemo CNC plazemske rezilnike, primerne za vsako delavnico.  Plazemski rezilnik sestavljajo X/Y miza dimenzij 1100 mm x 600 mm, generator plazme in industrijski računalnik s programom. Plazmo je možno zamenjati s plamenskim rezilnikom. Miza vsebuje posodo z vodo, ventilator za odsesovanje plinov in mrežo za držanje pločevine. Program  je uporabniku izredno prijazen in dopušča risanje poteka izreza, zato ne potrebuje dragih risalnih programov. Program ne potrebuje G-kode, omogoča pa prenos datotek iz drugih risalnih programov. Odlikuje ga zelo hitra sprememba risbe ali ustvarjanje nove risbe in s tem pospešitev proizvodnje. Primeren je za vsako delavnico, kjer se uporablja pločevina.

CNC plazemski rezilnik (pdf, 139,4 KB)

 

 

CNC montažnE NAPRAVE

CNC montažne naprave so avtomatizirane naprave za sestavljanje in montažo izdelka iz vhodnih polizdelkov ter vhodnega materiala. Prednost CNC montažne naprave je v avtomatizirani nastavitvi naprave na druge parametre izdelka. CNC montažna naprava se s klikom na parametre nastavitve samodejno nastavi na novi izdelek v času ene minute.

CNC montažne priprave so primerne za proizvodnjo, kjer imamo več tipov istega izdelka in kjer se serije različnih tipov izdelka hitro menjajo.

REFERENCE

PAKETIRKA ZA SESTAVO ROTORJEV

Karakteristike: Izdelava rotorjev dimenzij od 25 mm do 80 mm. Kapaciteta 240 rotorjev/uro.

Investitor: IMP PUMPS d.o.o.

AVTOMAT ZA NAVIJANJE TORIDNIH JEDER

Karakteristike: Izdelava merilnih toroidnih jeder premera od 27 mm do 78 mm. Kapaciteta 100 kosov/uro.

investitor: MBS-MT, Nemčija