Prodaja izdelkov

Poleg razvojnega dela, ki zajema razvoj in izdelavo strojev in opreme po naročilu in je podrobno opisan pod zavihkom Proizvodni program, imamo tudi serijsko proizvodnjo in prodajo spodaj naštetih izdelkov. Izdelki so plod lastnega znanja in so se v minulih letih izkazali kot zelo učinkoviti in koristni.

 

Seznam serijskih izdelkov

NISI

Industrijski nadzorni sistem procesov.

 

NISI-K

Industrijski krmilnik, primeren za krmiljenje industrijskih procesov. Vsebuje 48 digitalnih vhodov in izhodov, krmiljenih s hitrostjo 100 kHz. Program je zelo zmogljiv, vendar prilagojen začetnikom na področju programiranja.

 

NISI-IK

Industrijski nadzorni sistem s kamero. Vsebuje 48 digitalnih vhodov in izhodov ter digitalno kamero. Zmogljiv program omogoča prepoznavanje, pozicioniranje, kontrolo in merjenje predmetov.

 

mini robot cyberworker

Visoko prilagodljivi robot s kamero, primeren za montažo, prebiranje, sortiranje, prenos in kontrolo izdelkov. Odlikuje ga izredno zmogljiv program, ki mu omogoča iskanje in prepoznavanje objekta s pomočjo kamere.

 

CNC plazemski rezilnik

CNC plazemski rezilnik za vsako delavnico. Vsebuje mizo z delovno površino 1.100 mm x 600 mm, industrijski krmilnik NISI-K in enostaven, a zmogljiv program za uporabo.

 

Servo koračni motorji z gonilniki

Motorji, primerni za avtomatizacijo manjših CNC naprav ali robotov. Motorji imajo moč 50 W. Hitrost in natančnost sta odvisna od izbire reduktorja.

 

Aluminijasti profili

Aluminijasti profili za strojegradnjo 45 x 45 mm in 45 x 90 mm z možnostjo razreza na dolžino ter vrtanja izvrtin.